Lokalpatrioten!

Den senaste veckan har jag varit däckad i nån sorts influensa. För att låta bli att tänka på nya jobbet (för det vill jag ju göra eftersom det känns så himla roligt och spännande!) har jag fått fundera på mina smycken istället. Jag har länge funderat på att göra hängen till halsband men har inte hittat rätt bakstycke eller rätt form eller känsla… Men nu så, låt mig presentera…

Lokalpatrioten. Hänge med din favoritstad (kedja ingår ej!) 200 kr inkl frakt (inom Sverige). Brickorna är i plast och i ett lite annorlunda typsnitt än de plastbrickor som jag gör ringar av. Hänget är gjort av silverpläterad nickelfri metall.

… LOKALPATRIOTEN! Hänge med din favoritstad. Brickorna är i plast och i ett lite annorlunda typsnitt än de plastbrickor som jag gör ringar av. Hänget är gjort av silverpläterad nickelfri metall. Klicka på Beställ här för info om pris samt hur du beställer! (OBS! Kedja ingår inte! Såhär långa smycken måste individuellt provas ut på sin bärare)

Det hela började med att jag fick tag i ”fel” brickor. Så bara låg de där i min hög av alfapetsbrickor. Att köpa på tradera är alltid ett vågspel. Finns alla brickor? Ser brickorna ut som säljaren påstår? Kommer säljaren gå med på lägre frakt när jag bara vill ha brickorna (det är en viss skillnad på 28 och 70 kr i frakt…)?

Typsnittet är smalare och rakare än mina andra i plast.

Typsnittet är smalare och rakare än mina andra i plast.

För ett tag sen kom jag på idén med dubbelring. Men de vanliga brickorna kändes för maffiga i typsnittet och det var då dessa brickor plockades fram!

Dubbelringen!

Dubbelringen! Med dubbel menas dubbla bokstäver, inte dubbla ringar. Namnet är inte ultimat, det har jag insett…

Jag provar och känner efter just nu. Jag tror den håller för trycket av två fingrar (inga problem hittills) men vill avvakta ett tag innan andra får chansa att äga sin egen dubbelring!

Annonser

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s