Vem läser här?

Bara för skojs skull så kollade jag in på vilka sökord som folk hamnat här. Jag tror tyvärr inte att ”lånar mammas klackar lång” fick svar på sin googling. Flest kända sökord är ”verser från hylandshörna”, om du kom hit på en sådan sökning så har jag en ABC-bok över! Bara hojta så kan den bli din för vad jag gav för den: 25 svenska kronor (plus porto!) Jag brukar sälja mest kläder och skor i bästa fb-gruppen men eftersom ingen ville köpa det jag hade att sälja av ligger det nu ute en hög på tradera. Du kan hitta:

En blå klänning ifrån Vinettas basgarderob! En dag kommer denna klänning att få ett blogginlägg bara den då den är ett stycke svensk modehistoria!

Är du med i fb-gruppen Vintage info/tvättråd/märkning & inspiration kan du hitta mer om Vinetta här och om just denna klänning här. Om du inte är med men är intresserad av vintage kläder så gå med omedelbums! Här kan du få hjälp av andra kunniga att datera plagg eller bara inspireras av (främst) svensk härlig gammal konfektion!

De svarta skinnskorna!

Skorna har jag ju skrivit om här och har fått hjälp att datera dem till 66-68-nånting i just bland annat gruppen jag gjorde varm reklam för ovan.

En sidenklänning ifrån sent 40-tal till tidigt 50-tal!

Kolla in detaljerna!!! Underkjol, dragkedja i nacke/sida, sömnaden!

Kommer ni ihåg den blå klänningen? Kolla in den för datering av klänningen ovan! Den blå klänningen bor numera i Umeå, det var nära att den fick flytta till Helsingborg men jag hoppas att den trivs bra i Norrland nu! Ute på tradera finns även ett par guldskor och en kjol! Happy bidding!

Annonser

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s